Home / Offline Marketing Kan Niet Zonder Online Voor De Optimale Indruk Bij De Doelgroep

Offline marketing kan niet zonder online voor de optimale indruk bij de doelgroep

23.06.2023.

Optimaal indruk maken op de doelgroep, zodat uw boodschap zo goed mogelijk blijft hangen? Offline reclame vraagt om een online aanvulling, het is van belang de verschillende kanalen effectief op elkaar af te stemmen. Autobelettering of een automagneet vraagt online om een landingspagina met meer informatie, zoals promotieartikelen uitstekend samengaan met een reclamecampagne in zoekmachines of binnen een netwerk van relevante websites.

Combinatie van online en offline

Om een boodschap zo effectief mogelijk over te brengen is het van belang de verschillende beschikbare kanalen in te schakelen. We zijn tegenwoordig allemaal online, we gebruiken onze laptop, tablets en mobiele telefoons om online informatie op te zoeken, producten te bestellen of contact met anderen te onderhouden. Het online-kanaal vormt een belangrijke aanvulling op de offline reclame-mogelijkheden, zowel ter achtergrondinformatie als om de boodschap opnieuw onder de aandacht te brengen.
Het aantal malen dat de doelgroep in aanraking komt met uw boodschap bepaalt in grote mate het succes van de campagne, een samenwerking tussen offline en online helpt het aantal contactmomenten te vergroten en zorgt er daarmee voor dat de boodschap een stuk beter in het geheugen blijft hangen. Bovendien leidt een sterkere positie in het geheugen gemakkelijker tot een positieve associatie, dat waar we bekend mee zijn of raken ervaren we onbewust als prettiger.

Online partner Restyles

We werken als TintTotaal daarom graag samen met Restyles, onze online partner die een belangrijke aanvulling biedt op onze offline kanalen en mogelijkheden. Restyles biedt als ervaren online partner de ideale aanvulling op onze marketing strategie, zodat u tevens de mogelijkheid heeft uw doelgroep online optimaal te bereiken.

Uitgebreid aanbod reclame-mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden om een offline marketing strategie aan te vullen met online mogelijkheden of op zoek naar kansen om uw doelgroep ook online te benaderen? We verzorgen bij TintTotaal graag uw drukwerk, grootformaat print, voertuigreclame en banners, dankzij onze samenwerking met Restyles kunnen we dat bijvoorbeeld aanvullen met AdWords, een nieuwe website, Google optimalisatie, nieuwsbrieven of activiteiten op de sociale media.

Het is de combinatie van offline en online

die een optimale indruk achterlaat bij de doelgroep en er daarmee voor zorgt dat u uw boodschap succesvol over kunt brengen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en hoe onze partner daarin kan aanvullen? Neem contact op voor meer informatie, we vertellen u er graag over.

Gerelateerde artikelen

Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl