Home / Nieuw In Ons Assortiment Blind Spandoekframe

Nieuw in ons assortiment: blind spandoekframe

05.07.2023.

Strakke reclame-uiting op maat

Sinds kort biedt TintTotaal een innovatief nieuw spandoekframe systeem waarbij het doek om het frame wordt gespannen waardoor het frame zelf verborgen wordt en het volledige oppervlakte kan worden benut voor de boodschap die opvallend overgebracht moet worden! Enkele voordelen van een blind spandoekframe systeem:

• Een spandoek met de strakke uitstraling van een reclamebord
• Frame én spanners slim weggewerkt
• Op maat gemaakt
• Verwisselbaar doek
• Geschikt voor indoor en outdoor

Het blind spandoekframe combineert de strakke uitstraling van een reclamebord met de flexibiliteit van een spandoek. Bij dit type frame wordt het doek strak om de buitenkant van het frame gespannen en zijn de aluminium buizen en spanners slim weggewerkt. Op deze manier is alleen de print zichtbaar en krijgt jouw boodschap de volle aandacht! Bij het Blind Spandoekframe is het doek eenvoudig te verwisselen. Dit maakt het frame uitermate geschikt voor de gevels van winkels en bedrijven, om bijvoorbeeld tijdelijke acties te promoten.

Complete verzorging door Tinttotaal

We leveren het spandoekframe compleet met alle buizen, koppelstukken en montagemateriaal. Ook het spandoekframe monteren kun je aan ons overlaten. We assisteren vanaf het ontwerp tot de montage. Het spandoekframe hangt binnen no time op z’n plek. Vragen over dit prachtige product? Laat het ons weten!

Materiaal en afwerking

Het spandoek wordt geprint op Banner 510 of ProPES outdoor en is los bij te bestellen waardoor het beeld makkelijk gewisseld kan worden. Banner is een sterk PVC doek afgewerkt met metalen ringen rondom en beschikt over een B1 certificering. ProPES is een hoogwaardig polyester doek afgewerkt met kunststof ringen rondom. ProPES beschikt over een hoge kleurintensiteit, is licht van gewicht én opvouwbaar.

Robuust aluminium Frame

Voor het bevestigen trek je het doek over het frame en span je het met spanners strak aan de achterzijde. Deze manier van bevestigen maakt het frame onzichtbaar. Het complete systeem bestaat uit een robuust en solide Aluminium buizenconstructie met hieromheen een kokerprofiel. Het frame wordt geleverd inclusief de juiste koppelstukken, zodat het aan een stenen wand, een betonnen muur of damwandplaten kan worden bevestigd.

Specificaties Blind spandoekframe

De opgegeven maat is de maat van het frame en tevens de zichtmaat van het doek. Het doek is rondom 10,5cm groter en wordt afgewerkt met ringen om de 20cm rondom. Op de hoeken worden twee ringen bevestigd.
Formaat frame: tot 600cm
Maximale printbreedte spandoek: Banner tot 471cm, ProPEs tot 279cm

Gerelateerde artikelen

Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl