Home / Interieur Re Stylen Met Interieurfolie

Interieur re-stylen met interieurfolie

30.05.2023.

Je interieur re-stylen met interieurfolie? Goed idee!

Wil je graag je interieur re-stylen met interieurfolie? Een geweldig idee! Met interieurfolie kun je je interieur op een originele manier een volledig nieuwe look geven. Of je nu je woning een nieuwe look wilt geven of je bedrijf er totaal anders uit wilt laten zien, met interieurfolie kun je meer doen dan je denkt en het resultaat is altijd verbluffend. Interieurfolie is een bijzondere folie die verkrijgbaar is in ontelbaar veel designs. Het mooie van deze folie is dat het er niet alleen mooi uitziet, maar bovenal levensecht aanvoelt. De folie heeft een authentieke structuur en dat betekent dat je het materiaal dat wordt uitgebeeld ook daadwerkelijk kunt voelen.

Interieurfolie: vormbare structuur

Je interieur re-stylen met interieurfolie zorgt gegarandeerd voor een indrukwekkend resultaat. Met de bijzondere structuur van deze folie voel je de nerven van hout, de koelte van natuursteen en de gladheid van metaal. Deze folie voor je interieur is bovendien vormbaar, waardoor het ook perfect aansluit op ronde of gebogen elementen of oppervlakken. Handig als je een rond meubelstuk hebt dat je totaal van look wilt veranderen of een mooi rond bouwkundig onderdeel van een woning of bedrijfspand. Je kunt deze folie voor je interieur bestellen in texturen als leer, marmer, textiel, hout, natuursteen of een metallic uitvoering. De folie is bovendien te bestellen in veel verschillende kleuren en patronen, zelfs met glitter.

Zakelijk interieur re-stylen met interieurfolie

Wil je je bedrijfspand een hele nieuwe look geven en vind je renoveren te duur? Bedenk dan wat je kunt bereiken met dit geweldige alternatief. Geen timmerman inhuren, geen nieuwe design elementen of nieuw meubilair, maar een prachtige folie laten aanbrengen en alles ziet er anders uit. Behalve dat vraagt het aanbrengen van folie uiteraard veel minder tijd dan een gehele renovatie. Interieurfolie wordt veel gebruikt door ontwerpers en interieur stylisten, en dat is niet voor niets. Het heeft erg veel decoratieve mogelijkheden en je kunt je bedrijfspand direct een unieke uitstraling geven. Zo heb je een geweldige oplossing voor een renovatie. Goedkoper, flexibeler en extra bijzonder.

Eenvoudig je interieur re-stylen met interieurfolie

Interieurfolie aanbrengen is in een wip gebeurd, omdat de folie direct aangebracht kan worden op iedere ondergrond. De folie is niet alleen zelfklevend en erg licht in gewicht, je kunt hem ook uitrekken. Daardoor past deze bijzondere folie op elk meubelstuk, op elke muur en op elk object. Interieur folie kun je bovendien zonder problemen luchtbubbel-vrij aanbrengen. Daarnaast is de folie vuil- en vocht afstotend én hitte- en krasbestendig. Houd je graag rekening met het milieu? Ook dan is interieur folie en aantrekkelijke keuze. Het is erg milieuvriendelijk en heeft bovendien een lange levensduur.

Meer weten?

Tinttotaal biedt een ruime keuze in interieurfolie. Wat het best bij jou past bepaal je uiteraard zelf, maar wij denken graag met je mee. Heb je vragen of wil je meer weten over deze bijzondere folie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

 

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG

Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl