Home / Het Nieuwe Jaar Is Goed Begonnen

HET NIEUWE JAAR IS GOED BEGONNEN!

22.06.2023.

Nieuwe producten en uitbreiding van ons aanbod in 2016
2016 is voor Tinttotaal nu al een mooi jaar: volgende week komt onze vlakbedprinter binnen, we letten nóg meer op duurzaamheid door gebruik van nieuwe printmedia en een schone, opgeruimde werkplaats door een nieuw intern opruim- en schoonmaaksysteem uit Japan en onze leverancier 3M heeft prachtige nieuwe folies in het assortiment voor het carwrappen. Kortom, genoeg om te vertellen…

SuperCarWraps verwelkomt nieuwe kleuren in de 3M Wrap Film series 1080
Ons zusterbedrijf supercarwraps.nl waarvan onlangs de website geheel gerestyled is en nu uitgerust met een prijsconfigurator waar u als particulier ook in 4 stappen kunt uitrekenen wat het kost om uw auto te laten wrappen is zeer verheugd over de nieuwe kleuren van 3M in de Wrap folies. Er zijn een aantal – letterlijk – schitterende gloss folies bijgekomen en meer satin, oftewel zijdeglans, kleuren zoals de Satin Pearl White waar wij deze week een Mercedes E-Klasse in hebben gewrapt en de Gloss Ember Black. Wij vertrouwen op de 3M-waarden zoals kwaliteit, vertrouwen, service en garantie.
mercedes wrap
3m waaier

Duurzame printmedia bij Tinttotaal
Wij schreven al eerder over de nieuwe printmedia die we gebruiken voor full colour wraps van auto’s van 3M maar deze folie kan voor nog veel meer toepassingen ingezet worden! Door de exterme vervormbaarheid kunnen er ook muren en zelfs buitenmuren van gebouwen ‘ingepakt’ worden. Maar ook is er van deze duurzamere folie bijvoorbeeld ook een translucent variant voor bestickering van lichtbakplaten en ramen.
wall wrap

We kunnen bijna niet meer wachten!
We hebben afgelopen week al 2 nieuwe Roland printers binnen gekregen zodat de productie op volle toeren kan draaien dit komende jaar. Maar volgende week komt er nog een printer waardoor ons aanbod flink wordt uitgebreid: de flat bed printer van Roland. Hiermee kunnen we direct op plaatmateriaal printen door middel van UV techniek, op bijvoorbeeld plexiglas maar zelfs op materialen met een reliëf zoals steigerhout. U kunt ook zelf plaatmateriaal of voorwerpen aanleveren die direct beprint kunnen worden tot een maximale dikte van 15cm.
flatbed printer

Lean 5S werkplekoptimalisatie
Begin dit jaar hebben we bij Tinttotaal een nieuw werkplekoptimalisatiesysteem ingevoerd om alles nog efficiënter te maken, daar profiteerd u als klant ook van. De eigenlijke oorsprong van 5S is niet bij Toyota in Japan maar bij Ford in de VS. Ford had een programma dat hij CANDO noemde. Ieder van de letters van CANDO stond voor een activiteit die we ook terugvinden in de 5S-methodiek. Dus ere wie ere toekomt. 5S staat voor 5 stappen waarvan het kernwoord met een S begint. En dat is zowel in het Japans als in het Nederlands gelukt:
Seiri
Sorteer op nodig en overbodig en verwijder overbodig (schiften)
Seiton
Structureer plaats en aantal (schikken)
Seiso
Maak schoon en doe (preventief) onderhoud (schrobben)
Seiketsu
Systematiseren. Standaardiseer, maak afspraken en visualiseer
Shitsuke
Stabiliseer de toekomst (standaardiseer alle voorgaande stappen) en zelfdiscipline

Neemt u gerust contact met ons op of kom langs voor meer informatie en een lekkere kop koffie of thee!

Gerelateerde artikelen

Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl