Home / Direct Print Een Creatief Idee Voor Vele Toepassingen

Direct print, een creatief idee voor vele toepassingen

30.06.2023.

Wij kunnen ook direct print op vele soorten plaatmateriaal leveren, zoals sommigen van jullie misschien wel weten, door de inzet van onze flatbed printer. Hiermee printen we vaak op kunststof opaalplaten voor toepassingen in Led plafonds waarbij er meestal gebruik wordt gemaakt van een afbeelding van wolken om het effect van een buitenraam te suggereren. Maar ook uitgefreeste logo’s voor binnenreclame beprinten wij direct met UV print.

Steigerhout is populair in het interieur

Enorm populair de laatste tijd is het gebruik van steigerhout in het interieur maar ook op terrassen (denk aan horeca of binnentuinen van kantoren) waarbij er vaak meubels op maat worden gemaakt van gebruikte steigerhouten planken. Maar voordat zo’n meubel in elkaar gezet wordt kun je de planken bij TintTotaal ook laten beprinten, dan krijgt het meubel helemaal een unieke uitstraling!

Natuurlijk kun je ook een deel van een wand bekleden met zo’n print op (steiger)hout maar wij kunnen ook kleinere objecten voorzien van direct print zoals bijvoorbeeld houten dozen voor uw Kerstpakket of menukaarten met een ondergrond die te dik is voor een drukker.

UV-print veelzijdig en milieubewust

Bij UV-printen ligt de inkt op de ondergrond omdat UV-inkten onmiddellijk drogen wanneer ze worden blootgesteld aan de UV-lampen in de printer. Dit geeft de mogelijkheid om op vrijwel alle materialen, gecoat of ongecoat, op kunststof, glas, op hout en metaal, en nog veel meer te kunnen printen. Daarnaast is een UV-printer minder slecht voor het milieu en produceert hij geen stank.

Laat je eigen idee uitvoeren in direct print

Heb je zelf een leuk idee voor een direct print toepassing? Wij kunnen op bijna alles printen tot 15cm dikte ongeacht de vorm. Wij leveren ook het materiaal maar je kunt ook je eigen materiaal en dus je eigen idee aanleveren! Heb je bijvoorbeeld een leuk idee voor een customized kerstpakket? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl