Home / Narrowcasting Digitale Reclame Is De Toekomst

Narrowcasting: digitale reclame is de toekomst!

07.07.2023.

Wat is Narrowcasting?

Narrowcasting is een groeiende vorm van digitale reclame die je kunt laten zien op vele soorten schermen, zowel outdoor als indoor.
TintTotaal gaat met de tijd mee en levert ook narrowcasting op maat. Deze vorm van digitale reclame bieden wij in diverse pakketten passend bij je wensen. Van software tot hardware en van design tot montage. In plaats van een statische poster, banner of reclamebord kun je nu wisselend beeld en zelfs live streams van social media of het nieuws bieden aan je (potentiële) klanten. Door de zeer gebruikersvriendelijke software kun je zelf beheren wat en wanneer wordt getoond en op welk scherm!

One stop shop voor narrowcasting

Je hebt het vast weleens gezien: tv-schermen of zuilen die worden gebruikt voor wisselende informatie of reclameboodschappen. Dit kan indoor in het klein bij winkels of instellingen zijn of outdoor in het groot met gevelschermen of langs de weg. Bij ons kun je hiervoor terecht; of het nou gaat om de ontwerpen met een software pakket om de beelden op je bestaande schermen te laten draaien, een totaalpakket inclusief speciale narrowcasting scherm(en) of LED-schermen op groot formaat.

Altijd weten waar je aan toe bent

Door heldere afspraken weet je altijd waar je aan toe bent en een pakket kan altijd uitgebried worden. Wij bieden van a tot z wat je nodig hebt voor digitale reclame:
• Onze design studio maakt ontwerpen op maat die we op afstand direct kunnen laten draaien op het systeem. Dit kan voor een vaste prijs per ontwerp of in abonnementsvorm.
• Het software systeem is zeer gebruikersvriendelijk en biedt de mogelijkheid om op 1 of meerdere schermen of kanalen de boodschappen te wisselen en precies in te plannen van wanneer tot wanneer wat op welk scherm getoond moet worden. Dit is op basis van een abonnement en kan gebruikt worden voor bestaande schermen met de eenmalige aanschaf van een mini p.c. of voor nieuwe schermen waar de mini p.c. al is ingebouwd.
• De speciale narrowcasting schermen die wij leveren kunnen niet doorbranden, al draaien ze 24/7. Deze leveren wij in diverse formaten en zelfs met een spiegelscherm! Leuk voor bijvoorbeeld kapperszaken zodat de klant in de spiegel kan kijken maar tegelijkertijd informatie of prodcuten voorbij kan zien komen. De schermen hebben vaste prijzen en zijn eenmalig in aanschaf, eventueel inclusief montage op locatie.
• Zuilen of LED-schermen worden op maat geleverd op basis van een duidelijke offerte op maat vooraf, eventueel inclusief montage op locatie. Deze zijn ook eenmalig in aanschaf.

De voordelen van narrowcasting:

– Het beeld en de informatie kan ten allen tijde worden aangepast en blijft zo actueel
– Doordat de beelden gewisseld kunnen worden in een caroussel krijgen klanten meer informatie en worden vermaakt tijdens het wachten
– Bij (vrijstaande) buitentoepassingen of in etalages is de boodschap ook ‘s avonds verlicht
– Bewegend beeld trekt veel meer de aandacht van klanten en voorbijgangers waardoor ze sneller zullen ‘blijven hangen’

Neem gerust contact op voor meer informatie of een voorstel passend bij je wensen.

Gerelateerde artikelen

Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl