Glasfolie

Er zijn talloze mogelijkheden om uw ramen te verfraaien, inkijk te belemmeren of te beveiligen. Hieronder een greep uit de opties van glasfolie

Belettering op ramen

Tinttotaal heeft niet voor niets totaal in haar naam zitten. We verzorgen uw raambelettering van a tot z. Dat betekent dat we in onze ontwerpstudio eerst het ontwerp maken. Daarna produceren we de raambelettering en tot slot brengen we de raambelettering op professionele wijze aan op uw ramen.

Geen pottenkijkers dankzij privacyfolie

Soms is het handig om de ramen te blinderen. Het zou jammer zijn als u daardoor ook een hoop zonlicht mist. Daarom is er privacyfolie. Deze folie bedekt het raam zodat niemand naar binnen kan gluren. U heeft privacy en de ramen zijn op een nette manier afgewerkt met de folie. Tinttotaal levert 2 soorten privacyfolie. Zandstraalfolie heeft een matte afwerking en laat een deel van het zonlicht door. Spiegelfolie is leverbaar in verschillende kleuren. Van binnen kunt u wel naar buiten kijken, terwijl aan de buitenkant alleen een perfecte spiegel zichtbaar is.

Full colour print op glasheldere folie

Glasheldere folie is een volkomen transparante gegoten folie speciaal ontwikkeld voor het beprinten ervan. Creatieve ontwerpen kunnen zonder beperkingen worden geprint terwijl de onbedrukte delen glashelder blijven. Het is niet meer nodig om delen uit de folie te snijden. Omdat de geprinte delen en de ongeprinte delen één geheel vormen is het risico dat scherpe delen loslaten door bijvoorbeeld het reinigen van de ramen verleden tijd. Wij kunnen in stappen van 10% de hoeveelheid inkt bepalen voor de geprinte delen. Hoe minder inkt wij gebruiken, hoe transparanter het resultaat zal zijn.

Oneway vision folie met zicht naar buiten

Oneway vision folie is geperforeerd met talloze kleine perforaties. Aan de bedrukte kant valt niet op dat er kleine gaatjes in het folie zitten, waardoor uw boodschap duidelijk overkomt. Als u vanaf de achterkant door de folie kijkt ziet u haast niet dat er folie op de ruit is aangebracht.

Kleurenfolie geeft uw ramen kleur

Als het licht dat binnenvalt gekleurd is, geeft dat een heel ander beeld. Kleurenfolie tegen de ramen doet hetzelfde. Kleuren doen een ruimte soms erg goed. De sfeer verandert en een aanvankelijk koude ruimte kan ineens heel warm aandoen. Tinttotaal levert kleurfolies en brengt ze ook aan op uw ramen.

Met veiligheidsfolie loopt u geen risico

Niet iedereen gaat even zuinig om met de spullen van een ander. Sterker nog, sommigen zijn erop uit om schade aan te richten. Vandalen, inbrekers, ze zijn helaas aan de orde van de dag. Vlakke ruiten maar ok autoruiten kunt u hiertegen beschermen met diverse veiligheidsfolies. Ze geven een gerust gevoel en ontmoedigen onverlaten.
De verschillende veiligheidsfolies beschermen uw ramen tegen diverse zaken. Een aantal voorbeelden vindt u hieronder:

Anti-graffiti folie

Het verwijderen van graffiti van glas is een kostbare en tijdrovende klus. Dankzij anti-graffiti folie verwijdert u graffiti van uw ruiten in een fractie van die tijd. En ook de kosten vallen enorm mee. We brengen de folie aan op uw ruiten en vervolgens zijn uw ruiten beschermd tegen graffiti en krassen. Veel makkelijker en goedkoper kan haast niet.

Anti-kras folie

Krassen op glas zijn erg vervelend, want glas vervangen is over het algemeen erg duur. Tinttotaal heeft hier een voordelige oplossing voor: anti-kras folie. Wij zijn 3M gecertificeerd en leveren anti-kras folie van dit gerenommeerde merk. De antikrasfolie brengt een viervoudige laag aan. Zitten er krassen op? Dan pelt u een laag weg. Na 4 lagen vervangt u de folie. Dat is altijd nog stukken goedkoper dan het glas vervangen!

Anti-inbraak folie

De meeste inbrekers tikken een ruitje in. Als u anti-inbraak folie op de ramen heeft gaat ze dat niet meer lukken. Uw ramen worden zo sterk als veiligheidsglas. De anti-inbraak folie heeft als doel om glasbreuk te beperken. De folie bestaat uit meerdere lagen polyester en wordt aan het glas bevestigd met een stevige lijm. Door deze combinatie wordt het glas tijdens het breken bij elkaar gehouden. Door de anti-inbraak folie worden inbrekers vertraagd en zullen zij bovendien veel lawaai moeten maken.

Aanvraagformulier    VRAAG EEN vrijblijvende OFFERTE AAN

    • Contactinformatie
    • Voertuig specificaties


    • Toelichting