Bescherming en styling voor velgen

Naast wrappen, blinderen en lakbescherming kun je bij TintTotaal ook diverse specials qua car styling laten uitvoeren. Maak een car wrap helemaal af met custom gestylede velgen! Wij kunnen de velgen in elke gewenste kleur coaten of spuiten. Ook hebben wij speciale velgringen in diverse kleuren die beschermen tegen schade bij het raken van stoepranden. Om het totaalpakket nog net een beetje extra uitstraling te geven kun je ook je remklauwen laten coaten in een opvallende kleur of de koplampen laten voorzien van een smoked tintfolie. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

image

image

image

De extra wow-factor voor je auto

Car wrapping is zeer populair en kan in ontelbare kleuren en afwerkingen zoals glans, satijn, mat of metallic. Voor extra details kunnen wij de car wrap uitbreiden met car styling specials die ook extra bescherming bieden tegen krassen en schade. Tot onze specials behoren:

  • Velgen spuiten – geheel of gedeeltelijk in een 2-komponenten lak laten spuiten
  • Velgen coaten – geheel of gedeeltelijk in een gewenste kleur laten poedercoaten
  • Alloygator velgbescherming – een harde nylon ring die beschermt op een onopvallende, of juist opvallende wijze. Extra voordeel: kan altijd aangepast of verwijderd worden
  • Remklauwen coaten – in elke gewenste kleur met originele of eigen logo’s onder de lak
  • Koplampen tinten – smoked folie laten aanbrengen op (kop)lampen. Extra voordeel: kan altijd aangepast of verwijderd worden

Topmateriaal en vakkundige montage

Bij TintTotaal gebruiken we alleen de beste materialen die er beschikbaar zijn op de markt. Onze vakkundige car styling monteurs bewaken die kwaliteit en behandelen de onderdelen met de grootste voorzichtigheid. Daardoor kunnen we ook garantie geven op materialen en montage waardoor je met een gerust hart weer de weg op kunt in een custom gestylede en unieke auto!

Aanvraagformulier