Fiat-Ducato-Banner

Fiat Ducato voorzien van striping

Hoe kan je een Fiat Ducato nog stoerder maken?

Die vraag kan je gerust aan TintTotaal stellen. Zo hebben wij deze Fiat Ducato voor Frank Vaneman Automotive, voorzien van zwarte striping. Met de carstyling ziet de camper er een stuk sportiever uit. De striping is uitgevoerd met de kleur Avery As1430001 Matte Black. De camper heeft twee stroken mat zwart aan de zijkant die doorlopen naar de achterkant. 

Bij deze camper is er niet alleen striping uitgevoerd, de voorportierramen zijn namelijk voorzien van 70% CS Black privacyfolie. Verder zijn de zes knipperlichten aan de zijkanten van de camper en de knipperlichten van de spiegelunits voorzien van smoke folie.

Wij hebben al veel ervaring opgebouwd met het wrappen, stylen en tinten van campers. Geïnteresseerd in één van de diensten voor uw camper? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Daarnaast kunt u ook terecht bij TintTotaal als u interesse heeft in gevelreclame, autobestickering, signen, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd op.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Fiat-ducato-striping

striping-camper

Fiat-ducato-smoken

before-striping