Sanks Sushi – Binnen & buitenreclame

Voor sushi specialist, Sanks Sushi in Amsterdam, heeft TintTotaal de binnen en buitenreclame tot in de puntjes verzorgd. Zelfs het ontwerp van het logo is in de studio van TintTotaal tot stand gekomen. Het prachtige idee is ontstaan vanuit nul.

De letters op de voorgevel is lichtreclame met profiel 6 ronde lichtbalken en het ronde logo van Sanks Sushi. Hierdoor zullen de lichtbakreclame letters en bord erg opvallen als het donker is. Verder is er op de gevel ook een Full colour bestickering toegepast. Op deze raambestickering is levensgrote afbeelding van Sushi te zien.

Daarnaast is de binnenkant van het restaurant van Sanks Sushi voorzien van een volledige transformatie. Zo zijn er nieuwe schermen opgehangen met de menukaarten, schermen met acrylaat lijsten en nog veel meer.

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.