Explosieve full body carwrap voor Grenade.nl – TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!

Explosieve full body carwrap voor Grenade.nl

Voor Grenade, bekend van hun proteïne repen, hebben wij een Jeep Wrangler voorzien van een Full body car wrap. De off-road auto werd full color gewrapt in de huisstijl van Granade.nl. De gebruikte folie is een zelfklevend gegoten vinyl met een mat Grafityp laminaat.

Om het geheel af te maken hebben we het voertuig voorzien van een one way vision bestickering op de achterruit. Hierdoor kunnen nieuwsgierige ogen niet (volledig) naar binnen kijken, maar wel naar buiten van binnenuit. Deze zelfklevende polymeer folie uit de Orafol serie heeft een glashelder laminaat.

Hoe kun je anders opvallen dan door een gewaagde opvallende kleur te kiezen met je geweldige logo. Het bedrijf was er erg blij mee en gaat deze wagen gebruiken voor zijn eigen marketingcampagnes. Laat jij het ons weten als jij de voertuig hebt gespot?

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen we de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
Brand of Amsterdam Creative | 200+ Google reviews 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
This is default text for notification bar