Bestickerde aanhanwagen voor Palm en Meer – TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!

Bestickerde aanhanwagen voor Palm en Meer

Leverancier van palmen en andere plantsoorten, Palm en meer heeft zijn aanhangwagen laten bestickeren bij TintTotaal. Het gehele proces heeft volledig binnenshuis afgespeeld van het prachtige design, en de productie tot het bestickeren van de aanhangwagen.

Uiteindelijk is er gekozen voor een full colour bestickering. In het ontwerp van grafisch ontwerper Marsha  zijn verschillende palmsoorten te zien en natuurlijk het logo. Dit logo is ook nog eens volledig herontworpen aan de hand van de huisstijl.

De full colour bestickering is afgewerkt met een matte laminaat. Dit laminaat zorgt voor een prachtige afwerking, maar zorgt daarnaast ook voor bescherming tegen krassen. 

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Palm en meer

Design palm en meer

Bestickering

aanhanger bestickering

TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
Brand of Amsterdam Creative | 200+ Google reviews 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
This is default text for notification bar