Notice: Undefined variable: classes in /home/commotus00/domains/tinttotaal.nl/public_html/wp-content/themes/tinttotal/header.php on line 97
class="post-template-default single single-post postid-2766 single-format-standard">
ColorYourFuture Tinttotaal Carwrap

ColorYourFuture.com Full Colour Carwrap

Van QNH Consulting kregen we de opdracht een pakkend design te maken voor een volledige car wrap bestickering van 2 station wagens.

De kleurrijke afbeelding die QNH gebruikt in hun huisstijl was een mooie eye catcher. We besloten de afwerking in het zijdemat uit te voeren wat een heel subtiel resultaat gaf.

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering. Dat doen ze door de inzet van slimme IT oplossingen. Ze combineren nieuwe technologieën met bestaande, adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. Hun oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. De juiste informatie altijd en overal beschikbaar, toegang tot de juiste applicaties en optimale werkplekken; op platformen die altijd klaar zijn voor de toekomst.