Blow up sony experia z3

Blow up van Sony Experia Z3+ toestel voor het WK beachvolleyball 2015

Gisteren heeft Tinttotaal een wel heel bijzonder project afgerond in opdracht van Bureau Kellerman voor Sony / T-mobile voor het WK beachvolleyball: Een blow up van 6,3 bij 3 meter van een Sony Experia Z3+ toestel als ombouw voor het LED-scherm waar de wedstijden op getoond gaan worden bij het stadion Hofvijver, Lange Vijverberg in Den Haag!

De omkasting is op maat gemaakt van aluminium en gespoten in een hoogglans 2 componenten lak waarna de smartphone details zijn aangebracht door middel van full colour bestickering.
Een groot gedeelte van de achterzijde is open. Deze relatief lichte constructie wordt gedragen door het LED-scherm zelf en is uit meerdere, eenvoudig te koppelen delen opgebouwd.

Voor het eerst is Nederland gastheer van het WK beachvolleybal, maar het is bovendien voor het eerst dat het WK in vier verschillende steden wordt georganiseerd.
De nieuwe opzet van het toernooi is bedoeld om zo veel mogelijk sportliefhebbers de kans te bieden om de tiende editie van het WK beachvolleybal zelf mee te maken. Er worden stadions gebouwd op unieke locaties in het centrum van Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Rotterdam. De beste beachvolleyballers ter wereld spelen verspreid over deze venues.
Nederland is sinds enige jaren een vaste stop op de FIVB Beach Volleyball World Tour. Sinds 2009 werd in Den Haag elk jaar een World Tour evenement georganiseerd, met uitzondering van 2012. Die zomer werd het EK in Den Haag gespeeld.

Wanneer is het WK Beachvolleybal?
Het WK Beachvolleybal vindt plaats van 26 juni t/m 5 juli. Tien dagen lang zie je de beste beachvolleyballers in actie in Nederland. Het WK Beachvolleybal is veel meer dan kijken naar topsport alleen. Dj’s, danseressen en spetterende shows zorgen voor een geweldige sfeer in de stadions!

Waar wordt het WK Beachvolleybal gespeeld?
Het WK vindt plaats in vier steden in Nederland. Speciaal voor het WK worden tijdelijke stadions gebouwd op bijzondere locaties in Den Haag (Hofvijver), Amsterdam (de Dam), Apeldoorn (Marktplein) en Rotterdam (ss Rotterdam). In elk van de vier steden worden poulewedstrijden, zestiende finales, achtste finales en kwartfinales gespeeld. De openingswedstrijden en alle halve finales en finales worden gespeeld in Den Haag.

Welke teams komen in actie?
Er hebben zich 96 teams uit 40 landen geplaatst voor het WK.