Opvallende raamreclame zonder uitzichtverlies

One way vision folie voor autoruiten en winkelpuien

One way vision, u heeft het vast al eens gezien, winkelruiten of stadsbussen die bedrukt zijn. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van one way vision folie, oftewel gaatjesfolie. One way vision folie is geperforeerde folie voor reclame-uitingen die full colour bedrukt wordt. Elk ontwerp is mogelijk op deze folie. Is one way vision folie ook iets voor uw reclame-uiting? Neem dan contact op met Tinttotaal!

Gaatjesfolie met zicht naar buiten

One way vision folie is gaatjesfolie met talloze kleine perforaties. Aan de bedrukte kant valt niet op dat er kleine gaatjes in het folie zitten, waardoor uw boodschap duidelijk overkomt. Als u vanaf de achterkant door de folie kijkt ziet u haast niet dat er folie op de ruit is aangebracht. One way vision folie oftewel gaatjesfolie is geschikt voor winkelramen en ruiten van auto’s en bussen.

Hoe werkt one way vision folie?

Het menselijk oog volgt de wetten van fysica en optica. Eén van deze wetten houdt in dat het oog de neiging heeft heldere kleuren eerder te zien dan donkere kleuren. Wanneer een One Way Vision graphic is geprint en aangebracht op een raam, is deze opgebouwd uit meerdere kleuren en geprint op de witte zijde van het vinyl. De gaatjes bevatten geen inkt en lijken hierdoor donker. Als je aan de buitenzijde kijkt zal het oog zich vooral focussen op de heldere kleuren en ziet de print daardoor als een solide vinyl. De binnenzijde van het vinyl is juist zwart van kleur en wordt daarom genegeerd als het oog zich focust op de heldere kleuren van de buitenwereld. Hierdoor kijk je als het ware dwars door de folie heen.

Uw reclameboodschap op ruiten aanbrengen

Tinttotaal is een ervaren leverancier voor raamfolie zoals one way vision folie. In onze eigen ontwerpstudio maken we uw ontwerp, waarna onze technische mensen uw ramen voorzien van deze folie. Wilt u graag een vrijblijvend prijsvoorstel? Neem contact contact met ons op en we gaan voor u aan het werk.

Aanvraagformulier