Oneway Vision

De oplossing voor opvallende raamreclame

Oneway vision folie voor autoruiten en winkelpuien

Oneway vision, u heeft het vast al eens gezien, winkelruiten of stadsbussen die bedrukt zijn. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van oneway vision folie, oftewel gaatjesfolie. Oneway vision folie is geperforeerde folie voor reclame-uitingen die full colour bedrukt wordt. Elk ontwerp is mogelijk op deze folie. Is oneway vision folie ook iets voor uw reclame-uiting? Neem dan contact op met Tinttotaal!

Gaatjesfolie met zicht naar buiten

Oneway vision folie is gaatjesfolie met talloze kleine perforaties. Aan de bedrukte kant valt niet op dat er kleine gaatjes in het folie zitten, waardoor uw boodschap duidelijk overkomt. Als u vanaf de achterkant door de folie kijkt ziet u haast niet dat er folie op de ruit is aangebracht. Oneway vision folie oftewel gaatjesfolie is geschikt voor winkelramen en ruiten van auto’s en bussen.

Hoe werkt oneway vision folie?

Het menselijk oog volgt de wetten van fysica en optica. Eén van deze wetten houdt in dat het oog de neiging heeft heldere kleuren eerder te zien dan donkere kleuren. Wanneer een One Way Vision graphic is geprint en aangebracht op een raam, is deze opgebouwd uit meerdere kleuren en geprint op de witte zijde van het vinyl. De gaatjes bevatten geen inkt en lijken hierdoor donker. Als je aan de buitenzijde kijkt zal het oog zich vooral focussen op de heldere kleuren en ziet de print daardoor als een solide vinyl. De binnenzijde van het vinyl is juist zwart van kleur en wordt daarom genegeerd als het oog zich focust op de heldere kleuren van de buitenwereld. Hierdoor kijk je als het ware dwars door de folie heen.

Online raamfolie bestellen

U kunt nu ook online alle soorten raamfolie (Privacyfolie, zonwerende folie, veiligheidsfolie, kleurenfolie, anti-grafitti folie en printfolie) bestellen in onze webshop! Kijk op www.privacyfolie.nl voor meer informatie of om direct te bestellen.

Uw reclameboodschap op ruiten aanbrengen

Tinttotaal is een ervaren leverancier voor raamfolie zoals oneway vision folie. In onze eigen ontwerpstudio maken we uw ontwerp, waarna onze technische mensen uw ramen voorzien van deze folie. Wilt u graag een vrijblijvend prijsvoorstel? Neem contact contact met ons op en we gaan voor u aan het werk.

Offerte aanvragen

Interesse in oneway vision? Neem contact met ons op!