Voel je comfortabel en warm binnenshuis.  Energiebesparing het hele jaar door

Isolerende raamfolie raamfolie werkt hard voor jou, zodat jij geld kunt besparen en het hele jaar door comfortabel kunt leven.

Beeld je een omgeving binnenshuis in die comfort uitstraalt ongeacht het tijdstip van de dag of het seizoen. Laten we dit je eigen persoonlijke comfortzone noemen. Niet te warm, niet te koud. Durf ik te zeggen dat het juist goed is? Beeld je nu in dat het behouden van je comfortzone minder energie vraagt dan je normaal verbruikt. En als kers op de taart krijg je heel waarschijnlijk aan het einde van elke maand een verlaagde energiefactuur en kun je genieten van het feit dat jij je steentje bijdraagt om je CO2-voetafdruk te verkleinen en om het milieu minder te belasten.

Te mooi om waar te zijn? Het ligt allemaal niet zo ver af als je zou denken.

De technologie van isolerende raamfolie is prachtig, maar wat het doet is eenvoudig. Het helpt om je klimaat binnenshuis te houden zoals jij het wilt, ongeacht het tijdstip van de dag of het seizoen. Aan de hand van een makelijk niet-binnendringend proces wordt isolerende raamfolie aan de binnenzijde van je vensters gekleefd door een professional. Vanaf het moment dat het geïnstalleerd is, gaan wij keihard aan de slag om het aan te brengen. Tijdens de koudere maanden houdt isolerende raamfolie de warmte vast en geeft het de warmte terug af aan de kamer zodat de temperatuur verbetert, het energieverbruik daalt en je geld kunt besparen op je facturen. In de warmere maanden weerkaatst isolerende raamfolie de warmte weg van de ramen zodat de ramen de behoefte aan en de kosten van koeling binnenshuis verminderen. Wij weten dat je hard werkt voor je geld en met isolerende raamfolie willen wij je helpen het te behouden, wel zo fijn!

Enkele voordelen van isolerende raamfolie: helpt geld te besparen op energiefacturen door de verwarmings- en koelingskosten te verminderen.

helpt je minder energie te verbruiken:

  • – Zorgt voor zonnewarmte en lichtbescherming voor een verbeterd comfort –
  • – Beschermt mensen en bezittingen tegen schadelijke UV-stralen –
  • – Verbetert de aantrekkelijkheid en privacy van je huis of gebouw –

Met onze isolerende raamfolie creëer je een ideale werkklimaat

Wil je voorkomen dat de temperatuur in je bedrijf te hoog oploopt? Ga dan voor hittewerende folie van Tintotaal:

  1. Het verhoogt de productiviteit van werknemers
  2. Ook in combinatie met zonwerende eigenschappen
  3. Het verhoogt de isolatiewaarde van het pandt
  4. Meer warmte creeeren

Meer over Isolerende Raamfolie

Vooral in de zomer wordt het vaak heel warm in bedrijfspanden. Dat zorgt niet alleen voor een onaangenaam hoge temperatuur. Maar het gaat ook ten koste van de productiviteit. Dé oplossing: isolerende raamfolie om warmte te laten absorberen.

Zoals het woord al zegt, het isoleert de warmte. Daardoor zorg je voor een aangename stabiele temperatuur in je bedrijfspand waardoor de ruimte altijd aangenaam blijft. Desgewenst leveren wij warmtewerende folie ook in combinatie met zowel isolerende als zonwerende eigenschappen die erg handig kunnen zijn tijdens de zonnige en warme dagen.

Het assortiment bevat ook raamfolie isolerend van Johnson Window Films. Hiermee verbeter je heel eenvoudig de isolatiewaarde van woningen, kantoren, panden, slaapkamers en bergruimtes. Houd de warmte binnen in de wintermaanden in.

Wij bevelen hiervoor de Scenic View 25 aan, dit is een dual reflective folietype. De SV25 is wel reflecterend, maar niet spiegelend. De U-factor is 0,53 (= waarde voor binnenhouden warmte), de SHGC (Solar Heat Gain Coefficient) is 0,42 (= waarde voor buitenhouden zonnewarmte)

De kosten van isolerende raamfolie verschillen per project. Zo is het afhankelijk van het type folie dat je kiest en hoeveel meters folie nodig is.
Let op: warmtewerende folie zorgt er vooral voor dat de hitte gedurende de warmere maanden buiten wordt gehouden. Deze folie is minder geschikt om tijdens de wintermaanden de energiekosten laag te houden.

Neem contact op voor meer informatie.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG