Bedrukte logomat

Bedrukte schoonloopmat

Een opvallende binnenkomer

Geef je vloeroppervlak een opvallende boost met vloerreclame!
Door middel van vloerstickers en logomatten kan je je vloer een extra touch geven. Of het nou een mat moet zijn of een sticker, vloerreclame is niet alleen binnen te gebruiken maar ook buiten. De mogelijkheden zijn eindeloos, er is altijd een passende optie voor iedere wens.

image

image

image

Doeleinden voor vloerstickers en logomatten

Wijs je bezoekers de weg naar bijvoorbeeld de wachtkamer of jouw stand op de beurs. Vloerreclame zorgt voor een fijne binnenkomst. Bedruk het bijvoorbeeld met je logo of een leuke tekst. Matten zijn op verschillende manieren te gebruiken en kunnen gewassen worden, in tegenstelling tot stickers zijn deze duurder in de aanschaf. Gaat het om een tijdelijke actie, kies dan voor vloerstickers. Deze zijn snel te leveren en de kosten zijn minder. Vloerstickers zijn gemakkelijk te verwijderen en kunnen zelf aangebracht worden. Ideaal dus om acties te promoten!

De voordelen op een rijtje:
• Gratis ontwerpvoorstel
• Diverse uitvoeringen mogelijk
• Op maat geleverd

Neem contact op

Bedrukte logomatten

Logomatten zijn multifunctioneel inzetbaar als bijvoorbeeld schoonloopmatten of droogloopmatten. Geef bezoekers een warm onthaal of breng direct een boodschap over. Vaak zit er vuil en vocht onder schoenzolen, door een mat voor de deur te plaatsen blijft je vloer langer mooi en schoon. De logomatten zijn te bedrukken fullcolour en leverbaar in verschillende formaten. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Vloerstickers

Ook vloerstickers zijn voor meerdere doelen inzetbaar. Zo kan je de stickers gebruiken om de weg te wijzen of om te vragen afstand te houden. De vloerstickers zijn kras- en slijtbestendig, zodat er massa’s mensen overheen kunnen lopen. De stickers worden voorzien van een anti-slip laag, zodat gasten er niet over uitglijden.
Door een afneembare lijmlaag zijn de vloerstickers weer gemakkelijk te verwijderen en dus ideaal voor tijdelijke promotie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vloer? Neem dan contact met ons op.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG