Interieurfolie als (re)styling van uw interieur

Interieurfolie bezorgt jou de warmte van een houtnerf, het gladde uiterlijk van metaal en de frisheid van natuursteen. En honderden andere mogelijkheden. Met meer dan 500 designs interieurfolie om uit te kiezen, biedt Architectural Finishes het allemaal, tegen een aantrekkelijke prijs. Laat je fantasie los op werkelijk elke ruimte. Of het nu in de keuken, hal of garage is, interieurfolie is het ideale middel om jouw design te veranderen. Interieurfolie wordt niet voor niets vaak gebruikt bij verbouwingen.

image
Interieurfolie bank

Interieurfolie

image
Interieurfolie bar

Folie op materiaal

image
Interieur folie als hout

Folie ter vervanging van echt hout

Interieurfolie voor elke klus

Interieurfolie is zeer geschikt om te gebruiken bij zowel renovaties als nieuwbouw. Een van onze tips is om interieurfolie te combineren met wallprint of vloerreclame.

Voor renovaties: lichtgewicht en zelfklevend, kan aangebracht worden op locatie, op bestaande ondergronden, wat arbeidskosten en materiaalkosten bespaart in vergelijking met natuurlijke materialen. Met onze producten creëer je een complete nieuwe stijl, snel en tegen lage kosten. Dankzij de ongewoon sterke gelijkenis met natuurlijke materialen blijft de uitstraling behouden.

Voor nieuwbouw: wellicht heb je een voorkeur voor de authenticiteit van echt hout, metaal of steen. Dat is niet meer dan normaal. Gebruik deze voor specifieke delen. Gebruik Architectural Finishes op de overige plaatsen. Dat levert lagere kosten op, een kortere bouwtijd en duurzaamheid – met behoud van de esthetische uitstraling die gewenst is.

Voor elk budget Budget-Friendly DI-NOC Interior Finishes

Je krijgt de volledige visuele impact van natuurlijke materialen zoals hout, metaal en steen voor een fractie van de kosten. Het aanbrengen van Architectural Finishes direct op de ondergrond – inclusief plafondtegels en gipsplaten – bespaart tijd, geld en maakt applicatie snel en eenvoudig.

Lichtgewicht Sustainable Architectural Finishes

De beperkte dikte maakt toepassingen mogelijk die lichter zijn in gewicht dan traditionele materialen. De producten zijn makkelijk te behandelen en verwerken.

Flexibel Architectural Finishes

Perfect voor binnen en buiten. Op vlakke oppervlaktes, of op complexere hoeken. Perfect voor muren, plafonds, meubels of armaturen. Het vinyl materiaal is verbazingwekkend flexibel. Samen met 3M Comply™ Adhesive Technology is een snelle, makkelijke en luchtbubbel-vrije applicatie verzekerd. Interieurfolie kan gemonteerd worden op vlakke en gladde ondergronden zoals o.a. HPL, trespa, kunststof, aluminium, MDF, RVS, hout, stucwerk en gecoate ondergronden.

Voordelen van interieurfolie:

• Vuil- en krasbestendig;
• Weinig overlast tijdens montage;
• Gemakkelijk in onderhoud;
• Lange levensduur.

Voor meer informatie neem gerust contact op.

Interieur wrap 1 DI-NOC brochure

Aanvraagformulier