Voor winkel, evenement of beurs

Beurssystemen zoals signs & displays zijn een ideale toepassing voor het aankleden of promoten van een winkel, product, evenement of beurs.
Hieronder treft je de verschillende gangbare producten die wij snel uit voorraad kunnen leveren, zit een product er niet tussen bel dan voor een ontwerp op maat! TintTotaal denkt graag mee over een passend product.

Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.

Beurssystemen: de ideale aankleding voor verschillende doeleinden

Met ons assortiment lichtgewicht beurssystemen kun je alle kanten op. We hebben veel standaardsystemen zoals roll up banners in verschillende formaten en vrijstaande beurswanden in verschillende vormen die makkelijk op te zetten zijn en uit te breiden met verlichting. Al deze producten worden geleverd met draagtas of -kist voor efficiënt hergebruik en het beeld kan altijd verwisseld worden bij gebruik van het systeem voor een nieuwe promotie aktie bijvoorbeeld. Maar op maat gemaakte promo units, bakfietsen of blow-ups van objecten die in worden gezet voor fieldmarketing voorzien we ook vaak van belettering of een totale wrap waarbij het gehele object wordt ingepakt in een kleurenfolie of full colour print.

beursreclame

Montage op locatie

Naast mobiele oplossingen voor beurs, promotie of fielmarketing verzort TintTotaal ook vaak montage op locatie van de beurs. Dit is meestal in de vorm van bestickering van bestaande wanden of balies en dergelijke. Hiervoor gebruiken een wij promotionele stickerkwaliteit die makkelijk te verwijderen is en zo min mogelijk lijmresten achterlaat, wat uiteraard zeer van belang is. Maar ook al dan niet verlichte textielframes kunnen de aankleding van een beursstand een zeer geraffineerde uitstraling geven. Deze kunnen door middel van wand- of plafondmontage worden gemaakt maar meestal mag er op locatie niet in de wanden geboord worden, daarom maken we in deze gevallen dan gebruik van de vrijstaande textielframes. Deze kunnen ook dubbelzijdig gemaakt worden. Zo kun je een mooie scheidingswand creëren die eventueel gedeeld kan worden met een buurman.

image

image

image

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG