Direct print op vele houtsoorten

TintTotaal levert ook direct print op hout, zoals heel populair voor interieur styling: op steigerhout. Of het nu gaat om een hele wand, een los paneel eventueel in een vorm gefreest, een terrastoepassing zoals een omheining, stoepbord of een bank of tafel, bespreektafel binnen of een opvallende menukaart, het kan allemaal bij TintTotaal.

image

image

image

Welk beeld je ook op hout geprint zou willen hebben maakt niet uit omdat wij het er full colour in CMYK op printen. Ook kunnen wij wit printen en gloss, leuk om bijvoorbeeld een gedeelte van de print eruit te laten springen met een glanzende laag. Om de print voor buitentoepassingen te beschermen kan er een laklaag na de print worden aangebracht. Maar vaak zien we bij een print op bijvoorbeeld steigerhout dat juist het verweerde effect van het steigerhout goed samengaat met een niet geheel dekkend beeld zodat de structuur van het hout goed zichtbaar blijft. Maar een strakke foto op een glad oppervlak springt er ook uit in elk interieur!

Toepassingen print op hout

– Menukaarten
– POS
– (Sfeer)wanden
– Stoep- & uithangborden
– Signing & logoborden
– Print op houtpanelen
– Steigerhouten meubels
– Displays
– Tafels

Zeer eigentijds en geschikt voor o.a.:

– Horeca
– Kantoren
– Retail

Wij printen in house direct op het hout tot 15cm dikte met onze flatbed printer. Dit biedt zeer veel creatieve mogelijkheden voor reclame uitingen maar ook voor interieur (re) styling!

Een print op hout is niet te vergelijken met bijvoorbeeld een foto op canvas omdat hout een natuurlijk product is dat blijft werken, ook nadat het is geprint. Een print op hout geeft dan ook een veel robuustere en industrieelere uitstraling dan een canvas of een bestickerd reclamebord bijvoorbeeld.

Wil je advies of meer informatie over print op hout in je interieur of wil je aangeleverde materialen laten bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op of vul onderstaand formulier in.

Aanvraagformulier