Ontchromen

Met ontchromen, ook wel chrome delete genoemd is weer een extra stap om je voertuig een andere uitstraling te geven. Onder andere de raamlijsten, grill, dakdragers, spoilers, diffusers en logo’s kunnen we ontchromen, elke kleur naar keuze is mogelijk. Ook is het mogelijk om een keuze te maken tussen, glans, mat of satijn.De gewrapte delen kunnen prima door de wasstraat, hieronder hebben we een aantal indicatieprijzen geplaatst voor de nodige onderdelen.

Het ontchromen van de auto geeft je auto gelijk een sportievere en een meer premium look. De buitenafwerking ziet eruit als de fabrieks-af uitvoering. De wrap kan ongeveer 5 keer goedkoper worden gedaan, duurt hooguit een dag en  als je het originele uiterlijk van de auto wilt herstellen, is de folie weer simpel te verwijderen.

image

image

image

image

image

image

Al onze prijzen zijn ex. btw. incl. montage en materiaal met een garantie van 5 jaar.
Prijzen zijn ter indicatie en kunnen hoger uitvallen door keuze special wrap folies en bijvoorbeeld AMG Bumpers of spoiler kits. Meer informatie over prijzen, mail ons een foto van jou auto en ontvang een prijsopgave op maat.

ontchromen

 

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG