Opvallend over de weg met een dakwrap

Een auto net dat beetje extra geven voor een unieke uitstraling kan met een dakwrap. Er is een ruime keuze aan kleuren beschikbaar en ook gedetailleerde dakwrap designs zijn mogelijk. Een opvallende safariprint, carbonlook of sportieve striping? Het kan allemaal zonder beperkingen tot kleuren en designs die wij klaar hebben staan. Onze ontwerpers kunnen met elk idee aan de slag zodat het er precies zo uit komt te zien zoals gewenst. Met onze hoogwaardige materialen en vakkundige montage heb je daar lang plezier van.

image

image

image

Voordelen van een dakwrap

Een dakwrap aanbrengen kent vele voordelen, eigenlijk dezelfde voordelen als bij een full wrap maar het dak is toch van letterlijk het meest blootgesteld aan de elementen. Maar naast een dak wrappen wij ook vaak ander onderdelen en details zoals motorkappen, spiegelkappen, bumper- en / of grilldelen of raam- en daklijsten.
Voordelen:
– Het beschermt de autolak
– Geen verkleuring van de autolak
– Makkelijk te verwijderen / vervangen
– Over het algemeen goedkoper dan spuiten
– Krasbestendiger dan autolak
– Ruime keuze in kleuren en kleureffecten
– Eenvoudig een bedrukking aanbrengen
– Een onderdeel een andere kleur geven

Combinaties met andere car styling

Een dakwrap voeren wij vaak uit als onderdeel van een uitgebreide car styling voor een heuse make-over van het voertuig! Bijvoorbeeld in combinatie met het wrappen van de dak- en raamlijsten van chroom naar een kleur of carbon. Maar ook delen van de grill en het interieur kunnen goed gewrapt worden. Daar kun je dezelfde folie voor gebruiken maar ook een combi van glans of mat is bijvoorbeeld heel fraai. De keuze uit kleuren, afwerking zoals glans, mat, zijdeglans, metallic, chroom of carbon is zeer ruim. Ook een eigen design in full colour behoort tot de mogelijkheden, ook weer met de keuze uit een glanzende of matte afwerking. Ook leuk: een dakwrap in de vorm van een striping of blokjes!

Voor inspiratie of keuze van folies kom gerust langs in onze showroom! Of neem contact op voor meer informatie.

Aanvraagformulier