Een spandoek en frame voor grote oppervlakkten

Een spandoekframe aan de gevel hangen? Of een spandoek en frame voor op de beurs? Met onze spandoekframes is letterlijk alles mogelijk. Je kunt elke afmeting en vorm bepalen. Het full colour spandoek hangt met elastieken in een stevig buizenframe en is wind- en weerbestendig. Tegenwoordig hebben wij ook blinde spandoekframes! Het complete systeem bestaat uit een robuust en solide aluminium buizenconstructie met hieromheen een kokerprofiel waar het doek overheen getrokken wordt en strakgespannen met spanners aan de achterzijde. Deze manier van bevestigen maakt het frame onzichtbaar.

image

image

image

Voordelen van ons blind spandoekframe:

• Een spandoek met de strakke uitstraling van een reclamebord
• Frame én spanners slim weggewerkt
• Op maat gemaakt
• Verwisselbaar doek
• Geschikt voor indoor en outdoor

Het Blind Spandoekframe combineert de strakke uitstraling van een reclamebord met de flexibiliteit van een spandoek. Bij dit type frame wordt het doek strak om de buitenkant van het frame gespannen en zijn de aluminium buizen en spanners slim weggewerkt. Op deze manier is alleen de print zichtbaar en krijgt jouw boodschap de volle aandacht! Bij het Blind Spandoekframe is het doek eenvoudig te verwisselen. Dit maakt het frame uitermate geschikt voor de gevels van winkels en bedrijven, om bijvoorbeeld tijdelijke acties te promoten.

De reclameboodschap wordt gezien met een spandoekframe!

Een spandoek van 4 x 6 meter als gevelreclame? Een groot projectbord in een stalen frame? Het spandoekframe geeft de mogelijkheden om groots uit te pakken. Dankzij onze lage prijzen is het betaalbaar om regelmatig een nieuw spandoek in het frame te hangen.

Complete verzorging door TintTotaal

We leveren het spandoekframe compleet met alle buizen, koppelstukken en montagemateriaal. Ook het spandoekframe monteren kun je aan ons overlaten. We assisteren vanaf het ontwerp tot de montage. Het spandoekframe hangt binnen no time op z’n plek. Heeft u vragen over dit prachtige product? Laat het ons weten!

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG