Automagneten op maat

Magneetreclame in de vorm van een automagneet of magneetsticker is de perfecte tijdelijke belettering voor auto’s of bedrijfswagens. De boodschap wordt door middel van een magneet aan de auto bevestigd en bereikt daardoor veel mensen. Dit kan in de vorm van een rechthoek of vierkant maar ook bijvoorbeeld in de vorm van een logo. Goed idee voor een automagneet? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

image

image

image

Magneetreclame is eenvoudig aan te brengen én te verwijderen

De magneetstickers zitten dankzij de automagneet stevig op het voertuig. Ook op de snelweg komt de 0,9 dikke magneetsticker niet van de auto af. En moet de automagneet er weer af? Dat gaat eenvoudig en zonder sporen of schade aan de lak. Voor wisselende reclamecampagnes zijn deze magneten ideaal. Aanbrengen en verwijderen gaat veel makkelijker dan andere vormen van voertuigreclame of autobelettering.

Full colour gedrukte sticker of letters op duurzame magneetfolie

Voor de magneetreclame gebruiken we magneetstickers of magneetletters gemaakt van een soepele magneetfolie die de contouren van de auto moeiteloos volgt. De folie is full colour te bedrukken, waardoor zelfs foto’s haarscherp overkomen. Voor de bedrukking gebruiken wij eco solvent inkten en folies met zo weinig mogelijk weekmakers voor een duurzaam resultaat. Deze wordt ter bescherming van UV-invloed en krassen nog voorzien van een beschermend glans- of matlaminaat naar keuze. Onze professionele ontwerpstudio helpt graag bij een opvallend ontwerp voor de automagneet.

Automagneten vanaf €25,- per stuk

De prijzen van onze automagneten beginnen bij slechts €25,- voor 50×20 centimeter. Bij hogere aantallen gelden er zelfs staffelprijzen. Natuurlijk zijn alle maten en vormen mogelijk. We maken graag een voorstel op maat voordat we tot de productie overgaan die overigens geheel in eigen huis plaatsvindt waardoor de magneten ook nog eens zeer snel geleverd kunnen worden. Binnen een paar dagen rij je al rond met de nieuwe en handige magneetstickers!

Bekijk hier de prijzen in pdf

Aanvraagformulier