Bootbestickering – Reclame op het water

Volgens de wet moeten vaartuigen een naam dragen die zichtbaar is aan de buitenkant. Bootbestickering is niet alleen een mooi gezicht, het is ook een manier om reclame voor een bedrijf of actie te maken door middel van varende reclame. Denk hierbij aan het bedrijfslogo, slogan of zelfs een full colour wrap. Door middel van een bestickering of wrap zijn de mogelijkheden eindeloos waardoor je in een unieke boot vaart. Boten kunnen bestickerd worden maar denk ook aan jetski’s en waterscooters, van een naam tot een volledige wrap.

image

image

image

De voordelen van bootbestickering:

• Mobiele manier van bedrijfsreclame
• Zorgt dat je opvalt op het water tijdens een evenement
• Oneindige mogelijkheden met ontwerp
• Variatie mogelijk in glanzende en matte finish
• Verkrijgbaar in 1 kleur tot full colour
• Krasvast en makkelijk schoon te houden

Blijven stickers op een boot wel zitten?

Het antwoord is ja, de afgelopen jaren hebben fabrikanten speciale folies en lijmen ontwikkeld om auto’s volledig in te pakken. Deze folies hebben zich in de praktijk reeds bewezen. Belasting van de folie op een scheepsromp die met 8 knopen door het water klieft, is vele malen minder dan wanneer diezelfde folie zit geplakt op de motorkap of grill van een auto, die met 120 km per uur door een hagelbui voortraast. Naast een stoer uiterlijk is bootbestickering geschikt voor langdurig buitengebruik en is zoutwater bestendig . Het beschermt tevens de gelcoat van de boot tegen verkleuring en aanslag. Hierdoor is de ondergrond ook weer als nieuw wanneer de wrap weer wordt verwijderd.

Doe-het-zelf of vakkundige montage

De bootstickers kunnen bij TintTotaal op maat besteld worden maar ook de montage kan door onze vakbekwame monteurs verzorgd worden. Omdat ieder vaartuig anders is biedt TintTotaal graag advies voor de uitwerking van elk gewenst ontwerp. Heeft u ook een jetski, waterscooter, sloep, boot, jacht? Bij Tinttotaal springen we gewoon in het diepe en beletteren alle soorten en maten!

Wist je dat:

– Onze folie een levensduur van 6-8 jaar heeft en de garantie op montage 3 jaar is
– De ramen van boten ook kunnen worden voorzien van zonwerende- of veiligheidsfolie
– Harde ondergronden in het interieur van een boot ook bestickerd of gewrapt kunnen worden
– Onze folie gewoon meegewassen kan worden met de boot
– Het vinyl wordt voorzien van een beschermend laminaat waardoor de bestickering ook beschermd wordt tegen UV-verkleuring

Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan als je meer informatie over bootbelettering of wrappen wilt.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG