Mobiele reclame op elke gewenste locatie

Reclame maken en een boodschap overbrengen naar potentiële klanten, dit kan middels een mobiele billboard. Het woord zegt het al, deze is mobiel inzetbaar op elke gewenste locatie gezien dat deze rondrijdt met de reclame uiting erop. Op zoek naar billboard reclame of een mobiele billboard huren? Wij kunnen hier heel goed bij helpen. Op deze manier wordt de boodschap goed zichtbaar. Ideaal voor korte promoties of acties!

image

image

image

Echte eye-catcher

De TintTotaal mobiele billboard is een echte eye-catcher. Perfect voor korte promoties er hoeft geen precariobelasting te worden betaald.
Neem contact met ons en vraag naar de mogelijkheden, ons team staat klaar met advies betreffende de promotie.

Waarom een mobiele billboard?

  • – Het billboard is flexibel inzetbaar waardoor het de boodschap brengt waar je mensen wilt aanspreken.
  • – Het billboard heeft buiten T.V. het grootste bereik dan wel reclame medium dan ook.
  • – Het gemiddelde bereik van de billboard is ongeveer een half miljoen per week, dat komt neer op niet eens 1 cent per contact.
  • – Door zijn megaformaat van 5×3 meter is het billboard niet te missen wat garandeert dat de boodschap word gezien.
  • – Het billboard is vrij snel in te zetten waardoor deze flexibel is in gebruik of het nou gaat om een dagcampagne of een week.

Van ontwerp tot montage

Onze ervaren designers in de DTP-studio kunnen ook het ontwerp voor de mobiele reclame boodschap verzorgen. Ook de productie van het stickermateriaal verzorgen wij in eigen huis. Montage kan in onze speciaal ingerichte werkplaats gedaan worden door onze vakkundige monteurs of op locatie mitst de billboard binnen kan staan in een verwarmde ruimte met stroom en genoeg licht.
Hieronder staat de brochure met informatie over formaten, aanleverspecificaties en richtprijzen. Voor aanvullende informatie of afwijkende acties kun je gerust contact opnemen om de mogelijkheden en beschikbaarheid te bespreken.
Bekijk hier de info brochure!

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG