Car wrapping in diverse kleuren

In principe zijn auto’s altijd gespoten in hoogglans- of metallic lak. Steeds meer mensen kiezen echter bijvoorbeeld voor een matte folie. Maar ook glans, satijn, metallic, chroom of specials zoals carbon zijn populair. Maar ook combinaties zijn mogelijk. Zo’n beetje alle kleuren van de regenboog zijn als wrap folie verkrijgbaar. De auto wordt echt uniek met een car wrapping.

image

image

image

image

image

image

Al onze prijzen zijn ex. btw. incl. montage en materiaal met een garantie van 5 jaar.
Prijzen zijn ter indicatie en kunnen hoger uitvallen door keuze special wrap folies en bijvoorbeeld AMG Bumpers of spoiler kits. Meer informatie over prijzen, mail ons een foto van jou auto en ontvang een prijsopgave op maat.

Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.

De voordelen van car wrapping

• De originele lak wordt beschermd door het zelfklevend vinyl
• Als de wrap weer wordt verwijderd is de auto weer als nieuw
• De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, zonder dat het meteen een vermogen kost

De keuze tussen spuiten en wrappen valt daarom steeds vaker door richting plaktechnieken. Je moet tegenwoordig wel drie keer kijken om te zien dat er met de speciaal ontwikkelde plakfolies is gewerkt en – belangrijker misschien – het materiaal is later ook weer te verwijderen.

Hoogwaardig materiaal

Voor het car wrappen maken wij gebruik van gerenommeerde merken vinyl zoals 3M, Avery, Oracal en APA. Deze speciaal ontwikkelde folies worden door middel van warmte naar de auto gevormd en doordat het vinyl een ‘geheugen’ heeft blijft het in die vorm. De technieken die komen kijken bij het wrappen zijn voortdurend in beweging en volgen wij op de voet. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit leveren.

Tips voor na het wrappen

– Een compleet andere kleur gekozen? Laat voor een personenauto dan wel even het kentekenbewijs aanpassen. Bij bedrijfswagens is dit niet verplicht. Kijk voor meer info op de site van de rdw.
– Gebruik na het wrappen speciale shampoo en poetsmiddel om de wrap in optimale staat te houden. Wij hebben diverse onderhoudsmiddelen en pakketten in huis.

Car wrap training

Heb je interesse om zelf te gaan wrappen? Bij ons Procarwrap filiaal aan de Condesatorweg worden ook een paar keer per jaar trainingen gegeven.

Meer informatie over car wrapping of een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem contact op met TintTotaal.

Car wrapping 1 Virtual swatch brochure

Aanvraagformulier