Unieke uitstraling met Auto Styling

Een Car Styling of auto styling geeft een auto net dat beetje extra voor een unieke uitstraling. Wij verzorgen de auto styling graag op een professionele manier voor je. Wij denken met jou mee en kunnen in onze studio jouw exacte ontwerp uitwerken en tot uiting laten komen op je auto. Naast een volledige car wrap kunnen wij ook alleen het dak wrappen, de spoiler, de deurstijlen of alleen de motorkap. Ook kunnen we je koplampen smoken (tinten) waardoor je je auto een sportievere uitstraling geeft en met sommige auto’s zelfs een meer premium look.

image

Car Styling Mercedes

image

Car Styling

image

Car Styling Mini

Ramen tinten

Sinds 2005 verzorgen we autoruitblindering voor auto’s van alle merken. We gebruiken een blinderingsfolie van het kwaliteitsmerk Xpel. Dit betekent dat het resultaat er niet alleen zeer mooi uitziet, maar ook krasvast en zeer sterk is. Geen ander merk is van deze kwaliteit! Deze Xpel blinderingsfolie hebben wij in 2 kwaliteiten qua warmtewering, kijk hier voor meer informatie en prijzen.
blinderen

Car wrapping

Bij het car wrappen pakken we de auto letterlijk in met folie. Dat kan in meerdere kleuren, maar ook een populaire matte of satijn kleur behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Het brengt een hoop voordelen met zich mee: de lak van de auto wordt beschermd door het zelfklevend vinyl. Als de wrap weer wordt verwijdert is de auto weer als nieuw. Een wrap is dus niet altijd permanent en als je een nieuwe wilt, denken we graag met je mee over het ontwerp.
carwrapping

Ontchromen

Veel autofabrikanten blijven hun auto’s leveren met chromen details rondom de ramen, grill en op allerlei plekken waar ze ook maar aan kunnen denken. Met ontchromen zorgen wij er weer voor dat deze onderdelen in het zwart glans, satijn of matte uitgevoerd worden. De meeste mensen hebben inmiddels namelijk al de esthetische stijl omarmd van de 21ste eeuw. Kortom, we willen geen heldere en reflecterende chroom onderdelen op onze auto’s, in plaats daarvan zoeken we naar een iets subtielere uitstraling en een meer premium look.
ontchromen

Striping

Ook kunnen wij je auto door middel van een striping een meer sportievere en opvallende look geven. Wij bieden alle mogelijkheden, van een enkele streep tot aan een compleet eigen ontwerp. Wij kunnen zelfs een striping voor je ontwerpen die vrijwel identiek is aan de officiële fabrieks-affe striping of een raceauto. Mocht je op Instagram of andere social media auto’s zijn tegengekomen met een gave striping kan je dat naar ons doorsturen, wij doen vervolgens ons best om exact hetzelfde voor je te creëren.
striping

Lakbescherming

Lakbeschermingsfolie, beter bekend als steenslagfolie, is een onzichtbare folie die een tweede huid vormt op de auto. De folie is glashelder en beschermt de lak van de auto tegen steenslag en kleine parkeerschades. Met lakbeschermingsfolie rij je een stuk geruster.
lakbescherming

Car detailing

Maak een car wrap helemaal af met custom gestylede velgen! Wij kunnen bijvoorbeeld de velgen in elke gewenste kleur coaten of spuiten. Ook hebben wij speciale velgringen in diverse kleuren die beschermen tegen schade bij het raken van stoepranden. Om het totaalpakket nog net een beetje extra uitstraling te geven kun je ook je remklauwen laten coaten in een opvallende kleur of de koplampen laten voorzien van een smoked tintfolie.
smoken

Meer dan alleen auto styling

TintTotaal is ook de geschikte partner wanneer het gaat om voertuigreclame, diverse soorten raamfolies en print in alle soorten en maten. Veel ervaring, professionele aanpak en een duurzaam resultaat staan bij ons hoog in het vaandel. TintTotaal is een Si’bon erkend signbedrijf.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact op of vul het formulier hieronder in:

Aanvraagformulier