busbestickering

Duurzame busbestickering voor speciale evenementen

Busbestickering voor promotionele doeleinden

Busbestickering kan in vele vormen voorkomen, ook op ‘afwijkende’ bussen of voertuigen zoals touringcars, custom made bakwagens, campers of zoals onlangs het volledig rood wrappen en voorzien van full colour bestickering van een vuilniswagen voor een actie van Greenpeace! Omdat dit ook bij de opdrachtgever past en wij bij TintTotaal ook steeds meer gebruik maken van duurzame pvc-vrije folies en eco solvent inkten hebben we dat bij diverse projecten met busbestickering ook toegepast. Dit draagt ook bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen waarvoor wij al eens de DAM Prijs in ontvangst mochten nemen.

De opdracht om de ‘All you need is love’ Kerstbus bestickeren is elk jaar weer een leuk project aan het einde van het jaar. Voor het vierde achtereenvolgende jaar mochten wij in opdracht van Endemol Nederland de bus van belettering voorzien. De ‘All you need is love’ bus is in onze eigen werkplaats onder handen genomen. Wij kregen dat geklaard met 6 monteurs in één dag, exclusief werkvoorbereiding.

Tevens is ervoor gekozen om de ramen te tinten. Dit geeft de bus een chiquere uitstraling. Het voertuig is afkomstig van Beuk Touringcars, eveneens een opdrachtgever waarmee wij veel zakendoen. Dit bedrijf heeft het brandstofverbruik bijgehouden van bussen waarvan de ramen wel en niet zijn getint. Aangezien de folie zon- en warmtewerend is, kan de airco op een lagere stand, wat weer scheelt in het brandstofverbruik.

Met promotionele busbestickering wordt doorgaans slechts één of twee dagen gereden, dus de uitingen moeten eenvoudig te verwijderen zijn. We gebruiken hiervoor ook pvc-vrije folie, ontwikkeld voor bedrijven die zoeken naar groenere oplossingen zonder in te boeten aan productvoordelen. En eco solvent inkten indien het full colour uitingen zijn, die milder zijn voor het milieu. Dit zodat het afval na het verwijderen van de folie ook zoveel mogelijk milieuvriendelijk is.

Wil je meer informatie over busbestickering? Neem dan gerust contact met ons op.