Medior Graphic DTP Designer

Wie zoeken wij?

Ben jij een enthousiaste grafische vormgever/ontwerper/DTP’er met ruime ervaring die in staat is om allerlei toffe ideeën om te zetten in realiteit? Heb je een sterk oog voor compositie, kleur en typografie? Ben je een ware koning of koningin in Adobe? Dan ben jij precies wie wij zoeken!

Functiebeschrijving

Als grafische vormgever/ontwerper/DTP’er weet je niet alleen hoe je concepten tot leven brengt, maar weet je ook hoe je werk aflevert dat voldoet aan de verwachtingen van de klant (en daarbuiten) en kun je gedurende de dag makkelijk switchen van het ene project naar het andere. Samen met je team werk je aan de uitvoering van verschillende visuals, ontwerpen en projecten. Zowel online als met print.

Functie-eisen

 • -Je bent 40 uur per week beschikbaar en je hebt minimaal 3 jaar ervaring als grafische vormgever/ontwerper/DTP’er (minimaal medior niveau)
 • -Je hebt een ruime Kennis van Adobe Illustrator en Photoshop
 • -Je creativiteit brengt een concept tot leven en je kunt bestaande huisstijlen vertalen in kwalitatieve communicatie-uitingen
 • -Je bent communicatief, proactief, verantwoordelijk, oplossingsgericht en je kunt omgaan met nieuwe situaties
 • -Geen 9-5 mentaliteit

Wie is TintTotaal

Wij zijn een allround signbedrijf en reclamebureau met meer dan 15 jaar ervaring in de signbranche. Met een team van 25 medewerkers zijn wij specialist in de uitvoering en belettering van allerlei reclame-uitingen van voertuigen, interieurwanden, ontwerp, belettering, montage, carwrap, raamfolie en online diensten. Wij zijn allemaal zowel creatief als sociaal van aard. We weten meer dan alleen wat mensen leuk vinden. Zo weten we hoe ze praten, waarom ze lachen en hoe ze contact maken. Van creatievelingen en producers tot filmmakers, copywriters, sounddesigners en influencers – wij hebben alle tools in huis om merken menselijker te maken door authentieke conversaties tussen bedrijven en mensen op gang te brengen.

Algemene functie-eisen voor TintTotaal

 • -Zelfstandig kunnen werken
 • -Initiatiefrijk en de flexibiliteit om in te spelen op onverwachte situaties
 • -Je bent een plezierige gesprekspartner op verschillende niveaus en een professionele collega die zijn/haar verantwoordelijkheden neemt
 • -Stressbestendig
 • -Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelste taal in woord en geschrift
 • -Hoog kwaliteitsbewustzijn
 • -Een flinke dosis droge humor

Wat bieden wij jou

Een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving bij een groeiende organisatie en meer van dat soort clichés. Je krijgt een marktconform salaris, je eigen iMac op kantoor, verzorgde lunch en leuke bedrijfsuitjes. Ons kantoor in Amsterdam Sloterdijk bruist dagelijks van leven en creatieve energie, en op de een of andere manier slagen we er altijd in om met een glimlach een dag te eindigen. 

Als je enthousiast bent over onze vacatures, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je! Stuur je CV en motivatiebrief naar vacature@tinttotaal.nl