Lichtbakken

Extra duidelijk, ook 's avonds

Met een lichtbak maakt u dag en nacht reclame

Reclame maken is geen kunst met een lichtbak. U verfraait de gevel van uw bedrijf met de lichtreclame die ’s nachts brandt. Iedereen ziet dus uw bedrijfsnaam, logo of ontwerp op de gevel. Tinttotaal levert tal van standaard maten maar ook voor een lichtbak op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ook leverbaar: lichtbakken op maat

De meeste lichtbakken zijn gebaseerd op standaard maten. Daarnaast leveren we ook lichtbakken op maat. Deze produceren we van het geanodiseerd aluminium softline profiel. Dit is 20 cm en voorzien van inwendige verstevigingen en tl verlichting. De tekstpanelen zijn van blanco opaal acrylaat. Als extra opties kunt u kiezen voor spuitwerk in RAL-kleuren, daksteunen en een schemerschakelaar. De levertijd ligt op ongeveer 2 weken. Maar een lichtbak kan ook elke gewenste vorm gemaakt worden; dan heet het een vormbak, zie voor de mogelijkheden hiervoor onze pagina over doosletters. Ook maken wij steeds vaker wat wij noemen de TT Flatbox lichtbak. Deze kan in tegenstelling tot “normale” lichtbakken geproduceerd worden met een geringe diepte van 60-120mm. De teksten en/of logo’s worden diapositief gelaserd en met Acrylox translucent doorgestoken waardoor een 3D-effect gecreëerd wordt. Ondanks de geringe diepte van de flatbox wordt een egale uitlichting verkregen doordat de energiezuinige LED-verlichting wordt gebroken door de dikte van het translucente Acrylox. De TT Flatbox kan compleet verlijmd en stekkerklaar worden aangeleverd. Zie hieronder voor voobeelden van lichtbakken.

image
Standaard lichtbak

Op maat gemaakt in elke verhouding

image
Standaard lichtbak

Op maat gemaakt in elke verhouding

image
TT Flatbox lichtbak

Teksten en/of logo's worden diapositief in Acrylox translucent doorgestoken voor een 3D effect

Meer informatie?

We maken graag een prijsvoorstel voor u aan de hand van uw wensen. Neem daarom contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 020-681 32 06, u kunt ook online een bericht voor ons achterlaten. We spreken uw wensen met u door en maken een scherpe offerte voor u.

Maatwerk

Lichtbakken zijn standaard vierkante of rechthoekige bakken met een opaal plaat aan een of twee zijden die plat op de gevel, haaks op de gevel of op een paal worden gemonteerd.

Maar bij Tinttotaal zijn de mogelijkheden voor een lichtbak eindeloos omdat wij zeer veel ervaring hebben met het maken van lichtbakken op maat, wat geheel bij ons in de montageruimte tot stand komt.

TL of LED?

Veel bestaande lichtbakken worden verlicht door TL-verlichting maar beter voor het milieu en uw portemonnee is het modernere LED-verlichting, waarmee je ook veel meer kunt qua kleur, vorm en intensiteit.

Aanvraagformulier    VRAAG EEN vrijblijvende OFFERTE AAN

    • Contactinformatie
    • Voertuig specificaties


    • Toelichting