5/5

"Ik ben langs TintTotaal geweest voor mijn Opel Astra,
Heb daar mijn ramen laten tinten, logo’s ontchromen, grill zwart en dak en raamsteiijlen laten wrappen. Kan niets anders dan positief zijn over het resultaat en over de service. Werd aardig behandeld en snel, prijs was ook helemaal oke 😉 ben later nog terug geweest voor mijn voor logo daar was wat mee en dat hebben ze kosteloos verholpen.
Ze hebben alles nalopen en bleek dat mijn achter logo ook opnieuw moest en die ook meteen meegepakt.
Het zijn jonge ondernemers en gun ze al het succes toe. Volgende auto laat ik zeker weten ook hier wrappen!"

-Thomas Briels

5/5

"We hebben zelf een ontwerp gemaakt voor de bestickering van onze Volkswagen Golf, welke Selim en zijn team fantastisch erop hebben geplaatst. Snelle service, snelle reactie en een flexibele instelling. Ik zal ze zeker aanbevelen!"

-Rutger Hylkema

5/5

"TintTotaal heeft mijn auto gewrapt (full wrap), naar ons eigen ontwerp. De ontwerpers van TintTotaal hebben goed meegedacht en een aantal proefdrukken laten zien waardoor we de beste keuze konden maken. TintTotaal neemt ruim de tijd (een werkweek) waardoor in ieder geval het idee ontstaat dat er aandacht aan wordt besteed. Dat blijkt ook uit het resultaat. Dat heeft onze verwachtingen overtroffen. Bij de oplevering heeft TintTotaal aangegeven dat bij de montage bleek dat een portierslot niet meer goed sloot. Dat heb ik bij mijn eigen dealer laten repareren op kosten van TintTotaal. Een prima service! Wij hebben vooraf bij meerdere bedrijven geïnformeerd, maar ik kan TintTotaal van harte aanbevelen."

-Gerrit Garcia Del Rio