Visueel Print & Montagebedrijf

Wij produceren en bedenken fysieke marketing-uitingen en unieke wrapping-concepten.

4.8Ster icoon303 Google reviews

Wrapping voor elk soort voertuig

Maatwerk ontwerpen

Zakelijk en particulier

15+ jaar ervaring

Snel, creatief en doeltreffend.
Dat is ons motto.

Van herkenbare gevelreclame tot aan opvallende autobelettering of full-colour carwrap. In onze designstudio denken we met je mee en ontwerpen we unieke logo’s of zelfs je gehele bedrijfsreclame. Van een reclamebord tot verlichte doosletters aan je gevel. Niets is ons te gek!

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Waarom TintTotaal de vaste partner is
voor de zakelijke markt

Tinttotaal werknemer aan het werk

Specialistische kennis

Het wrappen van voertuigen en interieurs is een vak apart. Onze vaardigheden zijn gebaseerd op jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap. Ooit begonnen we met het wrappen van auto’s, maar inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een volwaardig Print & Montagebedrijf.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Creatief denkvermogen

Een deel van onze klanten bestaat uit reclamebureaus en interieurdesigners die ons vertrouwen op onze expertise. Maar ook voor ziekenhuizen, gemeenten en het mkb denken we actief mee in maatwerkoplossingen en visuele ontwerpen.
Tinttotaal werknemers samen aan het werk

Service ook ná oplevering

Afgeronde projecten beschouwen wij als het begin van een prachtige samenwerking. Ook nadat we een ontwerp voor jou tot leven hebben gebracht, blijven we in contact om jou te helpen en ondersteunen. Vragen, advies nodig of behoefte aan onderhoud? We zijn er voor je!
Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Laatste nieuws

TintTotaal Amsterdam

Van herkenbare gevelreclame tot aan opvallende autobelettering of full-colour carwrap. In onze designstudio denken we met je mee en ontwerpen we unieke logo’s of zelfs je gehele bedrijfsreclame. Van een reclamebord tot verlichte doosletters aan je gevel. Niets is ons te gek!

Branches

Architectuur

Als printbedrijf richten wij ons op architecten en de bouwindustrie. Wij bieden een breed scala aan diensten, van design tot eindproduct. Wij ondersteunen architecten bij het visualiseren van hun projecten door middel van onze "coming soon" concepten. Dit houdt in dat wij de bouwplaats afschermen met beeldmateriaal zoals visuals, logo's en bedrijfsnamen, waardoor er een goed beeld ontstaat van het eindproject. Ook voorzien we de bouwhekken van meshdoeken voor extra afscherming en aandacht. Onze state-of-the-art druktechnologieën en ons ervaren team garanderen kwalitatieve hoogwaardige afdrukken. Samen brengen wij uw projecten tot leven. Bij TintTotaal ontzorgen we uw kantoorpand volledig met onze diensten. Van aankleding tot gevelreclame, wij verzorgen alles voor uw bedrijf. Onze diensten variëren van raambestickering, XXL behang en 3D logo's. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen. Heeft u iets speciaals in gedachten, dan horen wij het graag. Wij gaan een uitdaging graag aan en helpen u om met uw kantoorpand de aandacht van uw doelgroep te trekken.

Meer lezen

300+ tevreden klanten

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Zeer positieve ervaring gehad. De stickers zijn mooi geplakt en ik ben erg blij met het eindresultaat. De communicatie was duidelijk en de hulp snel. Hoewel het aan de prijzige kant is, ben ik zeer tevreden met de service.

Bart ter Haar

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Enkele maanden geleden hebben wij onze bus laten wrappen en gisteren onze ruiten laten bestickeren door Tinttotaal B.V. & @Faruk Akçay. Wij zijn super blij met het resultaat😍💪🏼👍🏼 thanks mannen! Super werk geleverd. (zie foto's voor het geleverde werk) - Special thanks to 📸 @bjornnieborg voor het vastleggen van de super strakke foto🙏😍🔥 (1e)

Fortador Nederland

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Ik heb 2 weken geleden contact gehad met tinttotaal om mijn auto bmw x5 te voorzien van cameleon folie. Werd heel vriendelijk en netjes geholpen aan de telefoon vragen werden goed beantwoord. Ik kon gelijk op dezelfde dag terecht leenauto stond ook klaar en alles werd netjes uitgevoerd. Bedankt voor de service

Erdal Yilmaz

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

TintTotaal heeft onze verwachtingen overtroffen met de bedrukking van onze verhuiswagens van Feitsma verhuizingen. Het team combineert creativiteit met professionaliteit, wat resulteerde in een prachtig resultaat. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering voelden we ons begrepen en ondersteunt. De kwaliteit van het werk en de klantenservice zijn uitstekend. Wij zijn zeer tevreden en kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met TintTotaal samen te werken. Een absolute aanrader!

Maarten Honnebier

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Ik ben langs Procarwrap geweest voor mijn Opel Astra, Heb daar mijn ramen laten tinten, logo’s ontchromen, grill zwart en dak en raamsteiijlen laten wrappen. Kan niets anders dan positief zijn over het resultaat en over de service. Werd aardig behandeld en snel, prijs was ook helemaal oke 😉 ben later nog terug geweest voor mijn voor logo daar was wat mee en dat hebben ze kosteloos verholpen. Ze hebben alles nalopen en bleek dat mijn achter logo ook opnieuw moest en die ook meteen meegepakt. Het zijn jonge ondernemers en gun ze al het succes toe. Volgende auto laat ik zeker weten ook hier wrappen!

Thomas Briels

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl